Besiktningstekniker Boden

Dekra Automotive AB

Kommun: Boden
Besiktningstekniker, bilprovning
Omfattning: Heltid
Varaktighet: Tillsvidare
Krav på körkort: B-körkort

Om jobbet

I maj 2021 öppnar vi en helt ny station i Boden. Trivs du med ett högt tryck i vardagen och känner dig redo att prova nya utmaningar? Hos oss blir du en del av ett stabilt, driftigt och globalt företag.

OM TJÄNSTEN

Du kommer att genomföra opartiska kontroller av fordon utifrån de krav som ställs av svenska myndigheter i allt från fordonets generella skick till avgasutsläpp och miljöpåverkan samt se till att de uppfyller ställda säkerhetskrav.

Din roll är oerhört viktig i säkrandet av kundnöjdheten då du dagligen möter, ger service till och säkerställer att våra kunder både är nöjda med våra produkter och tjänster men också ser oss som deras framtida leverantör av besiktningstjänster.

Tjänsten innebär ett stort eget ansvar och att du drivs av att göra ett bra jobb i samverkan med dina kollegor. Våra kunder besöker oss från morgon till kväll och även på helger vilket innebär att du kommer att arbeta på varierande arbetstider.

Trivs du med ovan? Då kommer du passa bra in i vårt gäng!

VÅRA ÖNSKEMÅL TILL DIG

Du arbetar idag med liknade arbetsuppgifter eller har tidigare erfarenhet från branschen samt är intresserad av fordon och trivs med mycket kundkontakt. B-körkort är ett krav.

För dig som inte är certifierad tekniker erbjuder vi betald utbildning med lön under tiden.

VAD DEKRA ERBJUDER DIG

Sedan start 1925 har vi gjort världen lite säkrare. Idag är DEKRA ett av de mest framgångsrika företagen i världen inom sin bransch. Enligt oss är det medarbetarna som för oss framåt – din utveckling är därför värd att satsa på! Genom interna och externa utbildningar kommer din kompetens ständigt att utvecklas. Hos oss blir du en i DEKRA-familjen med härliga kollegor och kompetenta ledare. Vill du arbeta på ett företag där din idé kan bli verklighet, oavsett position, då har du kommit rätt.

Vi erbjuder dig bra lön- och anställningsvillkor, möjlighet till bonus, kollektivavtalad tjänstepension, friskvårdsbidrag, gruppförsäkringar samt en mängd förmåner via vår förmånsportal Benify.

DEKRA växer och behöver mer kompetent personal över hela Sverige! Om du är rätt person att vara med på vår fortsätta framgångsresa så sök tjänsten!

Som medarbetare hos oss möter du en stor del av Sveriges fordonsägare och vi ser gärna att den mångfalden speglas på våra stationer runt om i Sverige. En varierad ålders- och könsfördelning, samt etnisk- och kulturell mångfald bidrar till att öka vår kundservice.

Vi använder personlighetstest, MiNT och servicetest, Service First som en del i vår urvalsprocess. Det gör vi för att vi vet att verktyg som dessa gör urvalsprocesser mer träffsäkra och rättvisa för de som söker den utlysta tjänsten. Alla personer bedöms alltså på samma sätt och bedöms på det som är relevant.

Om anställningen

Lön
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Anställningsvillkor
Heltid
Varaktighet: Tillsvidare
Anställningsvillkor
Arbetsplatsen ligger i kommunen Boden i
Norrbottens län.
Arbetsgivaren
Dekra Automotive AB

Sök detta jobb

Ansök senast 14 mars

Tack för ditt meddelande

Vi kommer att ta kontakt med dig inom två arbetsdagar.