Distriktssköterskor/sjuksköterskor till Björknäs hälsocentral, Boden

REGION NORRBOTTEN

Kommun: Boden
Distriktssköterska
Omfattning: Heltid
Varaktighet: Tills vidare

Om jobbet

På Björknäs hälsocentral finns en grupp engagerade och kompetenta sjuksköterskor som önskar en ny kollega. Tillsammans blir vi ännu bättre och vi stöttar varandra. Välkommen till oss!
Björknäs hälsocentral är en av två hälsocentraler i Boden. Hälsocentralen är belägen centralt i Boden. Vi är cirka 65 medarbetare som gemensamt arbetar för att ge god hälso- och sjukvård till våra cirka 16 000 listade medborgare. Vi ansvarar för den primära bassjukvården inom vårt upptagningsområde, men har förutom det också tilläggsuppdrag så som Ljusbehandling och Flyktingmedicinska enheten.

Vi söker
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning i öppen hälso- och sjukvård och med förskrivningsrätt. Du har kunskaper i svenska och engelska samt B-körkort. Det är meriterande om du har andra språkkunskaper, kunskaper i VAS och tidigare erfarenhet av arbete inom primärvård.
Vi ser att du är självgående, strukturerad, har helhetssyn och empatisk förmåga. Meriterande är om du har lätt för att samarbeta, flexibel och är serviceinriktad.

Det här får du arbeta med
Hos oss kommer du att arbeta med erfarna kollegor på vår mottagning. Dina främsta arbetsuppgifter som distrikssköterska/ sjuksköterska hos oss är mottagningsarbete och telefonrådgivning, där du möter patienter i alla åldrar och med olika hälsotillstånd. Du samverkar med andra yrkesgrupper inom hälsocentralen och externa samarbetspartners för att ge våra patienter den bästa vården. Hos oss har du möjlighet att utveckla dig inom olika områden, som diabetes, astma och hälsosamtal med mera. 

Det här erbjuder vi dig
– Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård
– Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag
– Länk till våra förmåner
Information om tjänsten
Vi söker två distriktssköterskor/sjuksköterskor för tillsvidareanställning på heltid, dagtid. Viss tjänstgöring på Jourcentralen i Boden ingår.Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.
Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.
Välkommen med din ansökan!

Om anställningen

Lön
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Anställningsvillkor
Heltid
Varaktighet: Tills vidare
Anställningsvillkor
Arbetsplatsen ligger i kommunen Boden i
Norrbottens län.
Arbetsgivaren
REGION NORRBOTTEN

Sök detta jobb

Ansök senast 30 september
Ange referens 199787 i din ansökan

Tack för ditt meddelande

Vi kommer att ta kontakt med dig inom två arbetsdagar.