Identitetshandläggare inom säkerhet

Sistec AB

Kommun: Boden
Handläggare, offentlig förvaltning/Utredare, offentlig förvaltning
Omfattning: Heltid
Varaktighet: Tills vidare

Om jobbet

Identitetshandläggare inom säkerhet

#Ejdistansarbete

Sistec växer och nu söker vi en operatör till vår nya etablering i Boden. Vi söker dig som är lösningsorienterad, ambitiös och redo för en ny utmaning och en roll att växa i!

Tycker du att det är intressant att träffa människor från olika delar av världen? Är du bra på bemötande och service? Har du ett högt rättspatos? Då tror vi att du kommer att trivas hos oss.

Sistec AB är ett framgångsrikt företag med ett tydligt koncept där vi validerar personers identiteter och säkerställer deras rätt till arbete. Nu söker vi en person som vill arbeta med oss och utveckla Sistecs verksamhet i Boden och dess region.

Vi har fasta kontor i Göteborg, Malmö, Skellefteå, Falkenberg, Stockholm (Solna), Boden och finns regelbundet på ett tiotal andra orter. Dagligen träffar vi hundratals kunder för att granska deras pass, nationella ID-kort, arbets- och uppehållstillstånd och andra relevanta dokument.

Till oss kommer anställda, företagsledare/ägare och HR-personal för att få vägledning i det svenska samhället och de olika regelverk som finns gällande utländsk arbetskraft. Arbetet innebär till stor del direkta kundmöten och mejl- och telefonsupport.

Vi förutsätter en viss datavana, till exempel Microsoft Office. Utöver detta får du i samband med introduktionen även internutbildning i de olika informations- och referensdatabaser vi arbetar mot.

Majoriteten av våra kunder är flerspråkiga. För extern och intern kommunikation i tal och skrift är svenska och engelska grundläggande språkkrav. Övriga språkkunskaper är meriterande.

Valideringar av dokument sker främst från vårt kontor i Boden och från kunds arbetsplats men det förekommer även resor, främst inrikes.

Du kommer vara del av ett större ekosystem, noggrannhet och ett ödmjukt tänk inför lagarbetet lägger vi stor vikt på.

Tidigare arbete inom säkerhet eller myndighet ses meriterande.

B-körkort är ett krav.

Gå gärna in på vår hemsida och läs mer om våra tjänster.

Inför tillsättning av tjänsten kommer en bakgrundskontroll av tilltänkts belastningsregister och identitetshandlingar att genomföras.

Ansök redan nu – märk din ansökan: Operatör Boden, intervjuer sker löpande.

Om anställningen

Lön
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Anställningsvillkor
Heltid
Varaktighet: Tills vidare
Anställningsvillkor
Arbetsplatsen ligger i kommunen Boden i
Norrbottens län.
Arbetsgivaren
Sistec AB

Sök detta jobb

Ansök senast 3 mars
Ange referens Boden i din ansökan

Tack för ditt meddelande

Vi kommer att ta kontakt med dig inom två arbetsdagar.