Inköpare till statlig myndighet i Boden

Bemannia Kontor AB

Kommun: Boden
Inköpare
Omfattning: Heltid
Varaktighet: 6 månader eller längre

Om jobbet

Har du erfarenhet utav inköp och vill arbeta för en av landets viktigaste myndigheter? Har du kunskaper om offentlig upphandling?
Då är det dig vi söker på Bemannia!

Om uppdraget
I denna roll kommer du arbeta för en av landets viktigaste myndigheter som berör rikets säkerhet och värderingar. Det är ett konsultuppdrag på heltid med start efter årsskiftet och sträcker sig 6 månader framåt. Det finns god chans till förlängning.
Placeringsorten är Boden och för kännedom kommer omfattande bakgrundskontroll genomföras.

Dina arbetsuppgifter

Som inköpare hos vår kund kommer du att administrera och genomföra inköp av varor och tjänster i enlighet med lagen om offentlig upphandling. Utöver detta kommer du att att genomföra kvalificerade avrop och förnyade konkurrensutsättningar från ramavtal, göra direktupphandlingar och upphandlingar i egen regi.
För rollen ser vi att du har kunskaper om LOU samt avropshantering. Vidare behöver du vara resultatinriktad och öppen i din kommunikation samt besitta en god samarbetsförmåga.

Dina kvalifikationer

– Gymnasieexamen
– Minst sex (6) månaders arbetslivserfarenhet på området
– Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
– God datorvana
– Kunskaper i lag (2007:1091) om offentlig upphandling
– Svenskt medborgarskap

Vad vi erbjuder dig

Som konsult på Bemannia erbjuder vi dig en nära kontakt med din konsultchef och en möjlighet till fler uppdrag via oss. Hos oss får du utvecklas på lärorika arbetsplatser och känna att din kompetens kommer till nytta.

Om ansökan
Sök tjänsten genom att klicka på ansök nedan. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa av ansvarig rekryterare.

För generella funderingar kring din ansökan eller vår rekryteringsprocess når du oss under kontorstid på 08-84 53 00.

Bemannia är ett av Sveriges ledande bemannings- och rekryteringsföretag inom offentlig sektor. Vi har ramavtal med 220 kommuner och ett 100-tal förvaltningar, bolag och myndigheter. Bemannia är ett auktoriserat bemanningsföretag som har kollektivavtal. Detta är en trygghet och en kvalitetssäkring såväl för våra kunder som för dig som konsult. Bemannias etablerade samarbeten med tusentals attraktiva arbetsgivare i hela landet erbjuder dig mängder med spännande karriärmöjligheter.

Om anställningen

Lön
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Anställningsvillkor
Heltid
Varaktighet: 6 månader eller längre
Anställningsvillkor
Arbetsplatsen ligger i kommunen Boden i
Norrbottens län.
Arbetsgivaren
Bemannia Kontor AB

Sök detta jobb

Ansök senast 14 april

Tack för ditt meddelande

Vi kommer att ta kontakt med dig inom två arbetsdagar.