Köksbiträden och kockar till förskole- och skolköken i Boden!

Studentconsulting Sweden AB (Publ)

Kommun: Boden
Köksbiträde
Omfattning: Deltid
Varaktighet: 6 månader eller längre

Om jobbet

Har du erfarenhet som köksbiträde eller är utbildad kock/kokerska? Är du därtill intresserad av barns lärandeprocess och utveckling? Då är detta en chans för dig att få arbeta med både och!

Vi söker utbildade kockar/kokerskor till Bodens kommuns skolkök och förskolekök, men även erfarna köksbiträden. Du kanske har arbetat inom restaurangbranschen och är nyfiken på hur det fungerar i skolköken och förskoleköken? Då kan detta vara ett arbete för dig!

Vi erbjuder hel/deltid men även extrajobb om du har ett annat arbete som du vill kombinera med detta, eller kanske studerar. Förutom vikarier till köken finns även behov av vikarier till fritidshem, förskola och skola. Det finns därmed möjlighet för dig att arbeta både i kök och på förskola och skola.

Du kommer att vara anställd av StudentConsulting och arbeta som konsult hos Bodens kommun. Arbetet utförs vardagar, dagtid. Helgarbete kan förekomma i vissa kök.

Din profil
Vi söker dig som är flexibel, ansvarstagande och strukturerad. Det förekommer både ensamarbete och arbete tillsammans med kollegor, det är därför viktigt att du har god samarbetsförmåga samt att du trivs lika bra att arbeta självständigt som i grupp.
Eftersom arbetsplatserna är förlagda runt om i hela Bodens kommun är det fördelaktigt om du har körkort och tillgång till bil.

För att vara aktuell för denna tjänst ska du ha goda kunskaper i svenska.
Vidare krävs ett utdrag ur Polisens belastningsregister. Eftersom det kan ta upp till två veckor att få utdraget är det bra om du begär det i samband med att du skickar in din ansökan. Detta gör du via Polisens hemsida genom länken nedan:
https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/
Observera att det nu är möjligt att få utdraget skickat till sin digitala brevlåda, vilket är det snabbaste alternativet.

Låter detta som något för dig? Sök redan idag! Urval och intervjuer sker löpande

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com

Om anställningen

Lön
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Anställningsvillkor
Deltid
Varaktighet: 6 månader eller längre
Anställningsvillkor
Arbetsplatsen ligger i kommunen Boden i
Norrbottens län.
Arbetsgivaren
Studentconsulting Sweden AB (Publ)

Sök detta jobb

Ansök senast 29 februari

Tack för ditt meddelande

Vi kommer att ta kontakt med dig inom två arbetsdagar.