Kursledare Gitarr Kvällskurs Boden

Sv Norrbotten

Kommun: Boden
Musikpedagog/Musiklärare

Om jobbet

Studieförbundet Vuxenskolan vill ge människor möjligheter. Därför erbjuder vi en bred verksamhet med mängder av spännande studiecirklar, kurser och kulturaktiviteter.

SV Finns överallt. Det gör vi därför att vi vill vara en engagerad lokal kraft för utveckling av föreningsliv, kultur och samhälle i hela landet. Ingen annan arrangör av studiecirklar och kurser finns på så många platser som SV. Från Kiruna i norr till Trelleborg i söder, har SV fler än 200 lokala kontor. Studieförbundet Vuxenskolan är en idéburen organisation med bred folkbildningsverksamhet över hela landet. Vår värdegrund hävdar principen om människors lika värde baserat på de grundläggande mänskliga rättigheterna. Vår syn på bildning bygger på människans förmåga att själv forma sitt liv tillsammans med andra människor. Den utgår från individens rättigheter och skyldigheter att som aktiv medborgare ta ansvar för en samhällsutveckling som stärker den liberala demokratin. Vi söker dig som kan lära ut gitarr för nybörjare i mindre grupp om 5-8 personer. Vi planerar att köra en kvällskurs under Våren 2022

Vi söker kursledare till vår nybörjarkurs i Gitarr. Är du intresserad av att lära ut Gitarr i kvällskurs? Hör av dig om du är intresserad!

Om anställningen

Lön
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Anställningsvillkor
Anställningsvillkor
Arbetsplatsen ligger i kommunen Boden i
Norrbottens län.
Arbetsgivaren
Sv Norrbotten

Sök detta jobb

Ansök senast 10 december
Ange referens Gitarr Boden i din ansökan

Tack för ditt meddelande

Vi kommer att ta kontakt med dig inom två arbetsdagar.