Objektledare riksresurs till Lokalplaneringsenhet Norr

Försvarsmakten

Kommun: Boden
Projektledare, bygg och anläggning
Omfattning: Heltid
Varaktighet: Tillsvidare

Om jobbet

Lokalplaneringsenhet Norr (LplE Norr) tillhör Norrbottens Regemente och utgör Försvarsmaktens beställarkompetens för alla förband inom Militärregion Nord gentemot Fortifikationsverket för mark och lokaler. LplE Norr funktionsleds av HKV och arbetar med vidmakthållande, anskaffning och avveckling av fastigheter. LplE Norr söker nu objektledare riksresurs med placering i Boden eller Luleå.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
FM tillväxer och vi söker nu en person som vill vara med och genomföra delar av denna utvecklingsresa. Lokalplaneringsenheten Norr söker nu dig som vill arbeta som Objektledare Riksresurs, vilket innebär att FM högkvarteret i dialog med LplE Norr planerar vilka objekt som du ska arbeta med. Uppdragen kommer att genomföras inom hela riket med längre tjänstgöringsperioder utanför ordinarie arbetsort.

Objektledning innebär att vara Försvarsmaktens företrädare under hela anskaffningsprocessen. Från att leda behovsutredning och ta fram behovsunderlag, till att kvalitetssäkra beställt objekt under projektering, byggskede och tillträde. Du kommer att vara objektledare vid nybyggnationer samt ombyggnationer/anpassningar och sammanhålla kontakter med berörda myndigheter och organisationsenheter inom Försvarsmakten. Arbetet innebär omfattande personkontakter och att självständigt leda projektgrupper. Du kommer även få uppdrag att stödja HKV PROD RPE INFRA inom hela INFRA området. Arbetet är till stor del administrativt.

Kvalifikationer

• Vi ser att du har en projektledarinriktad eller fastighetsinriktad universitets-/högskoleutbildning med examen alternativt motsvarande erfarenhet som bedöms likvärdigt.
• Du har god förmåga att uttrycka dig i svenska i såväl tal som skrift.
• B-körkort.

Meriterande

• Tidigare relevant erfarenhet av att leda och driva större och komplexa projekt.
• Arbetslivserfarenhet från Försvarsmaktens verksamhet.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som trivs med att arbeta varierat med flera projekt samtidigt. Du har lätt för att skapa nätverk och samarbetar effektivt med andra samt delar med dig av dina kunskaper, erfarenheter och information. Du agerar på eget initiativ och tar ansvar för resultatet. Du är strukturerad och systematisk och har lika lätt för att arbeta självständigt som i grupp. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Övrigt
Anställningsform: Anställningen är tillsvidare, den inleds med sex månaders provanställning.
Sysselsättningsgrad: Heltid 100%
Placeringsort: Boden eller Luleå.
Tillträde enligt överenskommelse.

Då vi söker medarbetare med möjlig placeringsort i Boden eller Luleå vill vi att du i din ansökan anger vilken ort du i första hand önskar din placering.

För mer information om befattningen kontakta
Produktionsledare Anskaffning: Annica Eliasson, mobil 070-315 42 25
C LplE Norr: Charlotte Berglund Lindgren, mobil 072-242 01 28

Fackliga företrädare
Försvarsförbundet, Per Eriksson
SEKO-F, Ann-Charlotte Aittamaa
OF Bothnia, Per Davidsson
Samtliga nås via växel 0505-451000

Välkommen med din ansökan med personligt brev, CV, bestyrkta betygskopior samt de handlingar du i övrigt önskar åberopa. 
Ansökan ska vara Försvarsmakten tillhanda senast 2021-03-08.

 

Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via Försvarsmaktens webbplats.
——————————————————–
Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Norrbottens regemente I 19 är ett av Sveriges största regementen med verksamhet från Kiruna i norr till Härnösand i söder. I 19 ansvarar bland annat för att rekrytera och utbilda soldater till två mekaniserade bataljoner och en jägarbataljon. I 19 har uppdraget att utveckla jägarförmågan inom armén och vinterförmågan inom Försvarsmakten. Vid regementet finns en brigadstab med uppgift att leda delar av arméns förband under kris och krig, samt staben för Militärregion Nord, som ansvarar för markterritoriell ledning i de fyra nordliga länen. Vid I 19 finns också sju hemvärnsbataljoner och flera stödfunktioner.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

Försvarsmakten ger dig möjlighet att utvecklas som människa och växa i din professionella roll. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare och har en öppen organisation där vi ställer upp för varandra.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap.
Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Om anställningen

Lön
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Anställningsvillkor
Heltid
Varaktighet: Tillsvidare
Anställningsvillkor
Arbetsplatsen ligger i kommunen Boden i
Norrbottens län.
Arbetsgivaren
Försvarsmakten

Sök detta jobb

Ansök senast 8 mars

Tack för ditt meddelande

Vi kommer att ta kontakt med dig inom två arbetsdagar.