Vi söker en uthållig person för etikettbyte inom dagligvaruhandeln i Boden

Svenska Storesupport Bemanning AB

Kommun: Boden
Butikssäljare/Medarbetare, dagligvaror
Omfattning: Deltid
Varaktighet: Tills vidare

Om jobbet

Om tjänsten

Din arbetsuppgift kommer innebära att hjälpa vår kund inom dagligvaruhandeln med att sätta på nya lister samt elektroniska prisetiketter på hyllorna i butiken.

Personliga egenskaper

Som person för detta uppdrag krävs det att du har en god uthållighet då arbetet kan bli monotont. Du är snabb och noggrann i ditt arbete.

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet inom dagligvaruhandeln. Körkort och bil är meriterande.

Anställningsform

Uppdraget startar 26/5 med fem dagar men kan komma att förlängas några dagar extra. Arbetstiderna är förlagda vardagar 08.00-17.00 under dagtid.

Lön enligt kollektivavtal.

Om oss

Storesupport erbjuder tjänster som utvecklar och gör detaljhandeln i Sverige effektiv och lönsam. Kunderna finns i detaljhandelns alla led – lager, logistik, e-handel, butiker och leverantörer. Vi är marknadsledande och har uppdrag i hela Sverige, kontoren finns i Malmö, Göteborg och huvudkontoret i Solna, Stockholm. Koncernen startades år 2000, omsätter 400 MSEK och har 2 000 medarbetare. Storesupport ingår i Svensk Handel och har kollektivavtal med Handelsanställdas förbund. www.storesupport.se (http://www.storesupport.se/)

Ansökan

Vi kan tyvärr inte hantera ansökningar via mejl, vänligen sök via vårt ansökningsformulär. Vi använder oss av Verifieras kontrollverktyg för att säkerställa att aktuella kandidater inte har en bakgrund som är oförenlig med den aktuella tjänsten.

Är du intresserad?

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så skicka därför in din ansökan så snart som möjligt.

Har några frågor kring tjänsten eller rekryteringsprocessen? Då är du varmt välkommen att höra av dig till oss på 08-448 07 00.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om anställningen

Lön
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Anställningsvillkor
Deltid
Varaktighet: Tills vidare
Anställningsvillkor
Arbetsplatsen ligger i kommunen Boden i
Norrbottens län.
Arbetsgivaren
Svenska Storesupport Bemanning AB

Sök detta jobb

Ansök senast 15 oktober

Tack för ditt meddelande

Vi kommer att ta kontakt med dig inom två arbetsdagar.