Vi söker lärare F-3 till Noblaskolan Boden

AcadeMedia Support AB

Kommun: Boden
Lärare i grundskolan, årskurs 1-3
Omfattning: Heltid
Varaktighet: 3 månader – upp till 6 månader

Om jobbet

Noblaskolan består av 15 för- och grundskolor som arbetar enligt devisen att elever som utmanas når längre. Genom en kombination av erfarna lärare, tydliga strukturer, trygghet och stöd ska eleverna få de bästa förutsättningarna för en bra skolgång. Noblaskolorna ligger i Boden, Göteborg, Helsingborg, Kävlinge, Nacka, Salem, Sundbyberg, Solna, Täby och Västerås. Noblaskolan är en del av AcadeMedias grundskolor.

Lärare F-3 till Noblaskolan Boden

Ditt uppdrag

Varje elev har det som krävs för att lyckas inom sig. Vår uppgift är att locka fram den potentialen genom att ställa krav, stötta och utmana. Framgång är inte en destination, utan en process vi jobbar på varje lektion. Redan från grundskolan.

Vi erbjuder nu ett vikariat på 100 % för undervisning i årskurs 1. Du kommer undervisa i alla ämnen i klass 1A.

Din profil

I första hand söker vi dig som är legitimerad lärare för lägre åldrar. På vår skola har vi höga ambitioner för våra barns lärande och utveckling och vårt arbete präglas av ett högt engagemang. Därför söker vi dig med ett stort personligt engagemang för lärande och intresse för att utveckla våra elevers kunskap och samarbeta kollegialt. Som lärare är du lyhörd och vill vägleda eleverna inför framtiden. Du är också strukturerad, lojal och flexibel.

Vi erbjuder

Det är viktigt att utvecklas! Vi ställer krav på såväl våra elever som våra lärare, samt stöttar och utmanar varandra för att nå ännu längre. På vår skola har vi höga ambitioner för våra barns lärande och utveckling och vårt arbete präglas av ett högt engagemang. Du tillhör arbetslag F-3 och samarbetar även med fritidshemmets arbetslag.

Övrigt

Tjänsten är ett vikariat för tidsperioden 2022-01-10-2022-06-17.

Du är varmt välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem. Tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag. Vid frågor kring tjänsten, kontakta gärna rektor Lena Lasu på 070-3810966 eller mailadress [email protected]

Vi undanbeder oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Om anställningen

Lön
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Anställningsvillkor
Heltid
Varaktighet: 3 månader – upp till 6 månader
Anställningsvillkor
Arbetsplatsen ligger i kommunen Boden i
Norrbottens län.
Arbetsgivaren
AcadeMedia Support AB

Sök detta jobb

Ansök senast 13 december

Tack för ditt meddelande

Vi kommer att ta kontakt med dig inom två arbetsdagar.