Vi söker Personliga Assistenter

Assistansteamet Erik Hegglund AB

Kommun: Boden
Personlig assistent

Om jobbet

Assistansteam1 är ett företag sen 2008 som erbjuda tjänster utöver det vanliga inom personlig assistans. Våra kunder och medarbetare är grunden i vår verksamhet och vi utvecklar tjänster efter människors behov och samhällets uttalade målsättning för social omsorg. Genom vår verksamhet vill vi skapa förutsättningar för våra kunder att förverkliga sina drömmar och genom det låta våran värdegrund genomsyra allt vi gör.

I arbetet som Personlig assistent arbetar du mot en kund åt gången och kan därmed ge ditt fulla fokus mot en person.

Det skapas en speciell relation mellan dig och kunden eftersom ni lär känna varandra och du får följa med och stötta personen i hens liv, vardag som fest.

Man tillgodoser andras behov och lär sig använda hjälpmedel och man utvecklas ofta som människa då man får se saker ur ett annat perspektiv.

Vem söker vi?

Just nu söker vi dig som vill arbeta som personlig assistent nu i höst och till vintern, vardag som helg hos våra kunder i Boden och Luleå

Har du erfarenhet från att arbeta med personer som har psykisk ohälsa är det värdefullt.

Annan livs och arbetslivserfarenhet är också värdefullt i mötet med människor men det viktigaste kommer alltid att vara personlig lämplighet!

Vi arbetar aktivt med våra ledord Närhet, Trygghet och Personlighet. LSS betyder Lagen om stöd och service till vissa funktionshindrade . Vi arbetar med personer som har fysiska och psykiska funktionsnedsättningar och som har behov av stöd och hjälp i vardagen.

Goda kunskaper i svenska språket både som tal och skrift är viktigt dels för kommunikationen med kunden och för du i många fall är en del i kundens kommunikation till andra.

Körkort B är meriterande men inget krav.

Övrigt

Vi är ett företag som värnar våra medarbetare och där man som anställd erbjuds regelbundna personalmöten, utbildningar, friskvårdsbidrag samt andra aktiviteter. Vi ser det viktig att skapa goda relationer till kund och medarbetare.

Assistansteam1 värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Vill du jobba med oss?

Välkommen att Maila din ansökan till [email protected]

Märk ansökan med ” Vikarie 2021 ”.

Vi intervjuar löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan!

P.S. Du finner oss via Facebook och Instagram på Assistansteam1 & Medarbetare Norr AB.

Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Om anställningen

Lön
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Anställningsvillkor
Anställningsvillkor
Arbetsplatsen ligger i kommunen Boden i
Norrbottens län.
Arbetsgivaren
Assistansteamet Erik Hegglund AB

Sök detta jobb

Ansök senast 31 december
Ange referens Vikarie 2021 i din ansökan

Tack för ditt meddelande

Vi kommer att ta kontakt med dig inom två arbetsdagar.