Visma EssCom söker timanställda medarbetare till utrullningsprojekt

Visma Software AB

Kommun: Boden
Diversearbetare
Omfattning: Heltid
Varaktighet: max 10 dagar

Om jobbet

Visma erbjuder programvara och tjänster som förenklar, digitaliserar och effektiviserar affärsprocesser inom privat och offentlig sektor. Koncernen verkar i Norden, Benelux, Centraleuropa och Östeuropa. Med fler än 11 000 anställda, 1 000 000 kundavtal och en omsättning på 1 526 miljoner euro under 2019 är koncernen ett av de ledande programvaruföretagen i Europa. Besök Visma.se

Läs mer om vårt Privacy Statement här: https://www.visma.com/privacy/.

Vill du bidra till att samhället rullar på smidigt och utan onödiga avbrott? Skulle du beskriva dig själv som serviceminded, driven och social? Värdesätter du ett trevligt arbetsklimat som präglas av laganda och en stor portion glädje? Då kan detta vara tjänsten för dig!

Om tjänsten

Vi installerar på uppdrag av kund teknik för pris information. Vi söker därför flera glada medarbetare som vill hjälpa oss med detta.

Tjänsten innebär att du kommer arbeta i ett team om cirka 5 medarbetare. Som del i teamet kommer du under en-två veckor byta elektroniska hyllkantsetiketter i en butik. 

Du kommer avlägsna befintliga etiketter och plastlister, därefter kommer du montera nya etiketter som paras ihop med produkterna. Det är viktigt att monteringen sker enligt anvisning så att det blir enhetligt och enligt kundens önskemål. Vi värdesätter därför noggrannhet och effektivitet.

 

Arbetet kommer att utföras i butiker i Boden.

 

Arbetstid : Vardagar kl 08.00-17.00 (40 h per vecka)

Anställningsform : Visstidsanställning med anställningsperiod under en-två veckor, detta enligt överenskommelse.

Tillträde: Omgående enligt överenskommelse

Lön: Timlön enligt överenskommelse

 

Vem är du? I samband med din anställning kommer du att få instruktioner och möjlighet att lära dig uppgifterna på plats. Du behöver därmed inte någon tidigare erfarenhet av liknande arbete. 

Vi ser gärna att du har lätt för att samarbeta, är noggrann och arbetar strukturerat och effektivt.

Vilka är vi? Visma EssCom arbetar rikstäckande med avancerad teknik, support och logistik utifrån branschens högsta miljö- och servicekrav. Vi förutser och minimerar driftstörningar i affärskritiska system och erbjuder effektiv hjälp dygnet runt. Med djup teknisk kunskap håller vi alltid såväl tid som budget.

 

Visma erbjuder möjligheten att arbeta i ett entreprenörsdrivet bolag, med kraften och utvecklingsmöjligheterna i en stark koncern. Hos oss trivs du som sätter resultat och affärsnytta före prestige och vill arbeta i ett lönsamt och

växande bolag där din insats gör skillnad.

 

Visma EssCom arbetar aktivt med miljö- och arbetsmiljöfrågor och för en arbetsplats där mångfald, inkludering och jämställdhet står i fokus. Hos oss kommer du till en platt organisation med närhet till din chef och där vi alltid har högt i tak i dialogen.

 

Utmärkande för Visma EssCom är en god och vänlig stämning där vi alltid ställer upp för och hjälper varandra, i såväl stort som smått. Vi brukar kalla detta för “EssCom-andan”. Vi tycker om att arbeta pragmatiskt och lösningsinriktat, och hos oss kommer kunden alltid i första hand.

 

Självklart har vi både kollektivavtal och tjänstepension!

 

Kulturen på en arbetsplats är viktig, och beskrivs bäst av de som faktiskt arbetar här. Här nedan får du träffa fyra av våra fantastiska medarbetare.

 

Var hittar du oss? Vi har kontor runtom i Sverige men för just denna tjänst kommer arbetsplatsen vara förlagd i butiker och stormarknader. Det kommer gå bra att åka direkt till aktuell arbetsplats. 

 

Låter detta intressant? Tveka inte att skicka in din ansökan så fort som möjligt, men senast den 10 mars. Vi kommer att genomföra urval och kalla till intervjuer löpande och tjänsterna kan därmed komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Eftersom vi arbetar för en jämn könsfördelning ser vi gärna både män och kvinnor som sökande till den här tjänsten. 

Vi ser fram emot din ansökan!

 

Läs mer om vår Privacy Statement här: https://www.visma.com/privacy/

Vid frågor

Frågor kring tjänsten, kontakta:

Anders Holm, Servicechef: [email protected]

Tomas Dolny, Chef Projektgruppen: [email protected]

 

HR-frågor, kontakta: 

Elin Englund, [email protected]

Varmt välkommen med din ansökan!

Visma är en av Europas mest expansiva tech-koncerner med plats för dig att växa, både professionellt och som individ. På Visma jobbar du i en snabbrörlig och vänlig miljö med stor möjlighet att påverka. Vi tror att engagemang skapas genom utmaningar, trygghet och flexibilitet. Vi pratar inte bara om den digitala utvecklingen – vi leder den!

Om anställningen

Lön
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Anställningsvillkor
Heltid
Varaktighet: max 10 dagar
Anställningsvillkor
Arbetsplatsen ligger i kommunen Boden i
Norrbottens län.
Arbetsgivaren
Visma Software AB

Sök detta jobb

Ansök senast 10 mars

Tack för ditt meddelande

Vi kommer att ta kontakt med dig inom två arbetsdagar.