Projektet finansieras av Länsstyrelsen och genomförs i samverkan med Rädda Barnen. Målet är att stärka nyanlända familjer. På den här sidan kan du läsa mer om Familjeplats på BIS och Familjevänlig plats på BIS.

Familjeplats på BIS

På tisdagar klockan 12-15 är du som förälder eller nära vuxen välkommen till oss på Soldatgatan 16 tillsammans med ditt barn. Familjeplats är en plats där du kan träffa andra föräldrar och där ditt barn får träffa andra barn. Här kan du knyta nya kontakter få hjälp med att skräddarsy utbildningar efter dina behov och din roll som förälder och vuxen i relation till ditt barn. Vi verkar för att stärka relationerna mellan föräldrar och barn.

Barnvänlig plats på BIS

På Soldatgatan 16 erbjuder vi en plats för ditt barn att vara på under tiden du som förälder studerar. Vi har öppet barnvänlig plats på måndagar, klockan 13-16 samt fredagar, klockan 9-12. På plats skapar vi trygghet för barnen tillsammans med utbildade ledare. Det är en plats där barn får träffa andra barn samt göra olika aktiviteter som att måla, leka och spela. Samtidigt som du får en chans att fokusera på dina studier. Varmt välkommen!

Tack för ditt meddelande

Vi kommer att ta kontakt med dig inom två arbetsdagar.