Söker du arbete, praktik eller arbetsträning? Vi finns här för dig som har svårt att ta dig ut på arbetsmarknaden.

Utöver att vi i vår platsbank publicerar lediga tjänster i Boden, så kan vi på JobbCenter hjälpa dig att komma närmare ett arbete genom individuellt anpassade insatser. Vi utgår ifrån dina behov och möjligheter och går tillsammans igenom hur vi kan hjälpa dig framåt på bästa sätt. Kanske det finns tankar på framtida studier inom ett specifikt yrke där du vill pröva på yrket? Eller är du kanske ny i Sverige och behöver träna på svenskan? Hos oss finns olika kombinationer att välja mellan och möjligheter till studier i kombination med arbete är en stor del av JobbCenters filosofi.

Vårt arbetssätt syftar till att se en långsiktig lösning för dig mot reguljära arbetsmarknaden. Det du gör idag ska ge positiva effekter för framtiden.

För att kunna få hjälp av oss på JobbCenter måste du vara inskriven som arbetssökande på Arbetsförmedlingen. Utifrån det så anpassar vi vad som är möjligt för just dig.

Vill du träffa oss för att ta ett kliv mot målet att ha ett jobb? Då är du varmt välkommen att kontakta oss för ett möte.

Är du född 2005 och söker sommarjobb? Här kan du läsa mer om feriearbete.

Tack för ditt meddelande

Vi kommer att ta kontakt med dig inom två arbetsdagar.